Arbeidslampe

Måtte ha en arbeidslampe til arbeidsbenken, og brukte gaaanske mange timer på å finne den rette. Den skulle ha LED-belysning, kunne skrues rett i bordplaten, ha forstørrelsesglass, ikke være for tander i fargen (hvit), ha bøyle-gripetak og prismessig være slik at konemor bare blir moderat forbannet.

Amazon.co.uk hadde godt utvalg, men ingen oppfylte alle kriteriene. Kan dog anbefale Amazon for alternative lamper. Intens Googling ledet meg inn på en lampe som virket bra. Den var av amerikansk opprinnelse, dyr og ikke på lager, – men det viste seg etterhvert at samme lampe ble ført under 3 forskjellige navn/modellnummer. Rett før kapitulasjon fant jeg lampen hos Digi-Key Electronics en amerikansk variant av Elfa-Distreslec. Lampen var i tillegg i en forbedret variant. Gratis frakt og fra USA til Norge på 2 dager med UPS.

Lampen montert rett i benkeplaten og ledning ført ned i kabelgjennomføring.

Lampen kan låses i alle posisjoner med håndtak i alle ledd. 72 led-dioder som kan dimmes. 2,25 x forstørrelsesglass. 100-240V.

Fresebord

Bygging av Fresebord 3D-tegning av fresebordet. Her er et hjemmelaget fresebord – foruten topplaten som er kjøpt. En kan fint lage topplaten selv, det finnes

Les Mer »

Øksekast-Blink

Øksekast-Blink Innertier eller skivebom? I forbindelse med en sosial sammenkomst tenkte jeg at noen aktiviteter à la Farmen ville vært kjekt. Spikerslåing, saging, kunnskap og

Les Mer »